top of page
Esbjerg%20havn_edited.jpg
White_PNG (1).png

Sling-Type Pneumatic Fenders

Sling-Type Pneumatiske fendere bruges oftest ved STS operationer, eller mellem skib og kaj. Fenderen har en elliptisk form og er konstrueret med et specielt fabrikeret ydre dobbeltlags gummi cover, som giver bedre beskyttelse mod eventuelle operationelle skader. 

 

En af de største fordele ved brug af pneumatiske fendere, er at de er nemme at "installere" med hurtig montering og demontering.

Fenderen flyder på vandoverfladen, så den kan nemt flyttes, hvis der sker pludselig ændringer på kajen, eller fenderen skal bruges et andet sted.

​Ved Fenders Service er det muligt at få speciel designet hver fender, så den passer præcis til det projekt, den skal anvendes. Dette indebærer at kunne vælge, fenderens indre tryk, og hvilket materiale kæder, etc. skal produceres af.

Alle disse faktorer er med til at påvirke fenderens performance og pris.

Alle Fender Service pneumatic fendere bliver produceret i henhold til ISO17357-1:2014, hvilket er den nyeste standard indenfor for high pressure pneumatic fender som udkom i 2014: ISO17357-1:2014 “Ships and marine technology - Floating pneumatic rubber fenders - Part 1: High pressure”.

 

Denne certificering fastsætter standarden til produkterne i forhold til designet, materialet og den performance test som de går igennem for at sikre produktets kvalitet.

Properties of Inner and Outer Rubber Mat

Internal pressure 0,05 Mpa

0,5 KPa.png
4.jpg
2.jpg

Internal pressure 0,08 Mpa

0,8 KPa.png
1.jpg
3.jpg
bottom of page