top of page
Esbjerg%20havn_edited.jpg
White_PNG (1).png

Net-type Pneumatic Fenders

Pneumatiske fendere bruges oftest ved STS operationer, eller mellem skib og kaj. Fenderen har en elliptisk form, som består af et indre gummi lag, et lag af syntetisk dæk-strenge til forstærkning og et ydre gummi lag. 
Fender har derudover et dæknet, der giver ekstra beskyttelse til selve fenderen og medvirker til at beskytte mod eventuelle skader.

En af de største fordele ved brug af pneumatiske fendere, er at de er nemme at "installere" med hurtig montering og demontering.

Fenderen flyder på vandoverfladen, så den kan nemt flyttes, hvis der sker pludselig ændringer på kajen, eller fenderen skal bruges et andet sted.

Alle Fender Service pneumatic fendere bliver produceret i henhold til ISO17357-1:2014, hvilket er den nyeste standard indenfor for high pressure pneumatic fender som udkom i 2014: ISO17357-1:2014 “Ships and marine technology - Floating pneumatic rubber fenders - Part 1: High pressure”.

 

Denne certificering fastsætter standarden til produkterne i forhold til designet, materialet og den performance test som de går igennem for at sikre produktets kvalitet.

Properties of Inner and Outer Rubber Mat

​Ved Fenders Service er det muligt at få speciel designet hver fender, så den passer præcis til det projekt, den skal anvendes. Dette indebærer at kunne vælge, hvilket type dæknet der ønskes (flydæk eller lastbil dæk), bestemme fenderens indre tryk, og hvilket materiale kæder, etc. skal produceres af.

Alle disse faktorer er med til at påvirke fenderens performance og pris.

Internal pressure 0,05 Mpa

0,5 KPa.png
2.5×5.5 (1).jpg
2.5×5.5 (2).jpg

Internal pressure 0,08 Mpa

0,8 KPa.png
2.5×4 (2).jpg
2.5×4 (1).jpg
bottom of page